Login Portlet
Minimize Maximize
 
Elrejt
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
DisplayContent
Help Minimize Maximize
 

 

Üdvözöljük a Nagymágocsi Elektronikus Könyvtár oldalán!


Elektronikus könyvtárunk alapvető célja, hogy összegyűjtse, rendszerezze és elektronikus formában bárki számára hozzáférhetővé, digitális közkinccsé tegye azokat a dokumentumokat, melyek kapcsolódnak Nagymágocs nagyközséghez.

Dokumentumaink oktatási, tudományos, kulturális célokra használhatóak, szabadon terjeszthetőek a Felhasználási feltételekben megfogalmazott szabályok betartásával.

A Nagymágocsi Elektronikus Könyvtár gyűjti és szolgáltatja műfaji megkötés nélkül azokat a magyar és idegen nyelvű, helytörténeti jelentőségű dokumentumokat, melyek nem kereskedelmi célú, elektronikus formában történő szabad terjesztése megengedett.

Szolgáltatásunk ingyenes és nyilvános, minden felhasználónak egyforma eséllyel biztosítja a digitális dokumentumokhoz való hozzáférést.

A Nagymágocsi Elektronikus Könyvtár gyűjtőkörébe tartozik: 

  • Nagymágocsi Hírmondó periodika, 
  • nagymágocsi szerzők bárhol és bármilyen nyelven megjelent műveinek digitalizált változata, amennyiben azt a szerzői jog elérhetővé teszi,
  • nagymágocsi levelezőlapok, képeslapok,
  • egyéb aprónyomtatványok, prospektusok, tájékoztatók. 
  • Nagymágocsról vagy a nagymágocsi emberekről szóló nyomtatott vagy multimédiás dokumentumok, újságcikkek digitalizált változata,

A gyűjtőkörünk kiterjed mind a nyomtatásban megjelent művek digitalizált változataira, mind az elsődlegesen elektronikus formában megjelenő művekre, dokumentumokra.

A Nagymágocsi Elektronikus Könyvtár tartalma folyamatosan bővül, amelyhez Ön is hozzájárulhat a Dokumentum felajánlása menüpontban.

Szolgáltatásunkat a TÁMOP-3.2.4.A-11/1-2012-0030 számú, „Elektronikus szolgáltatások fejlesztése a nagymágocsi könyvtárban az oktatás-képzés és az élethosszig tartó tanulás érdekében” című pályázat keretében valósítottuk meg.

Kellemes böngészést és hasznos időtöltést kívánunk!

FontResizer
Help Minimize Maximize
 
Locale Selector
Minimize Maximize
 

A Nagymágocsi Elektronikus Könyvtár és a hozzá tartozó adatbázis a TÁMOP-3.2.4.A-11/1-2012-0030 azonosítószámú, "Elektronikus könyvtári szolgáltatások fejlesztése a nagymágocsi könyvtárban az oktatás-képzés és az élethosszig tartó tanulás érdekében" című pályázat segítségével jött létre.

Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Felhasználási feltételek | Kapcsolat
JaDoX 3.5 - Copyright © 2008 - 2014, Monguz Kft. Minden jog fenntartva.